No Limit Street Art Borås såg dagens ljus första gången i september 2014. Nu gör vi det igen och 3-6 september kommer 12 internationellt kända street art konstnärer återigen förvandla Borås till ett gigantiskt utomhusgalleri.

För att göra evenemanget riktigt bra behövs det många som hjälper till, därför söker vi nu volontärer som vill vara en del av No Limit. Som volontär är du en mycket viktig person – du har en av de viktigaste rollerna!

Vi söker dig som är pålitlig, flexibel, serviceinriktad, har ett trevligt sätt och inte är rädd för att ta i och utföra arbetsuppgifter, högt som lågt. I gengäld får du varierande uppdrag, utbildning samt fantastiska upplevelser och ögonblick.

För att arbeta som volontär under No Limit måste du gå den utbildning som kommer att vara vid ett eller flera tillfällen (det räcker med ett utbildningstillfälle per person) innan evenemanget. Vi vill att alla volontärer får en gemensam bas av värdskap, kunskap om evenemanget, hållbarhet och säkerhetstänk. Efter utbildning och genomfört volontärsuppdrag får du ett diplom som visar på din insats.

Du söker som volontär genom att fylla i det här formuläret.

Hoppas vi ses!