Förutom våra officiella konstnärer har vi andra deltagare …

Nira Dahan
är en akvarell målare med en karriär som sträcker sig över 30 år. Hennes konst, som återspeglar passion för fred mellan nationer samt  kärlek och harmoni bland människor, har nått internationellt erkännande och hon ställer ut på gallerier och deltar i evenemang över hela världen.

I hennes målningar skildras mellanösterns kultur, indianska traditioner, samt mer abstrakta motiv som representerar kärlek och harmoni. Hon är också känd för sina gestaltningar av bibliska figurer och målningarna innehåller ibland även citat från bibelpassager och sånger. Hennes teknik  känns sporadisk men resultatet är ändå detaljrikt . Nira Dahans konst fångar ögonblick av känslor med levande färger och uttryck med avstamp i mellanösterns historia och indianska kulturer ur hennes eget perspektiv 

Läs mer om Nira Webb

 

The Peacekeeper_1Simple
Beskriver sig som en ”helt vanlig tysk snubbe” boende i Göteborg och han jobbar som gatukonstnär och illustratör. Han låter sin konst influeras av omgivningen. Hans teknik är att blanda distinkta linjer, surrealism och geometriska figurer som, i mångt och mycket, målas på spånskivor och annat överblivet byggmaterial men även storskaligt på fasader. Han gör utställningar över hela världen, från Buenos Aires till Berlin och New York.

Läs mer om Simple WebbFacebook

 

IMG_1043Adam Algotsson a k a Appear37
Hans namn är Adam Algotsson men i graffitikretsar mer känd som Appear37. Han är i 20 års åldern från Borås. Han blandar sk ”oldschool letterstyle”från 90 talets New York  med ”newschool”. Mest gillar han att skriva sitt namn i färgstarkt spektakulära typsnitt men han gör även andra motiv. Han betonar vikten av att vara född i en tid där man slipper jaga graffititidningar utan enkelt kan finna inspiration via ”nätet”. Han har arbetat med graffiti i drygt 6 år då han blev ”förälskad” i sprayburkarna som han snabbt lärde sig hantera genom ett intensivt målande. Favoritunderlaget att måla på är betong.

Läs mer om Appear37: FacebookInstagram