Allt började med en dedikerad street art “jägare” som dokumenterade de lokala verken i Heerlen på en websida. Mötet med likasinnade människor ledde till en gigantisk community som i förlängningen blev Street Art Cities.

När websidan för Street Art Heerlen fick viral spridning och folk började fråga efter guidade turer, förstod teamet bakom sajten snabbt vikten av en mobilapp som kunde ge information och leda besökare runt bland verken. Hela storyn får du på Street Art Cities blogg.

No Limit gick i princip samma väg, men varför skapa en egen app när man kan vara del av ett världsomspännande nätverk med dedikerade människor som vill visa upp de bästa verken från hela världen? Eftersom vi tidigt fick en förfrågan om att ingå i den webbaserade versionen var svaret på frågan om vi vill ingå i ett partnerskap kring appen, ett solklart JA!

Appen och vårt innehåll utvecklas löpande men platserna/väggarna finns med redan från början. Ladda ner appen idag. Sjävklart finns den för både iPhone och Android.