Det här är konstnärerna för No Limit Street Art Borås 2015 och vi är glada att kunna presentera 12 internationella konstnärer från hela världen. Den 3-6 september öppnar den svenska staden Borås återigen upp sina väggar för offentlig konst.

– Det är en riktigt stark uppställning och vi har lyckats få konstnärer med en otrolig bredd och med olika konstnärlig bakgrund. Vi började med en succé 2014 och invånarna i Borås och besökare älskade de färdiga verken och installationerna. I år kommer alla fortsatt kunna njuta av fantastisk konst och jag ser fram emot att se alla deltagande konstnärer i arbete i Borås, säger Shai Dahan, konstnärlig ledare för No Limit.

– Vi är så glada att vi har möjlighet att göra en ny upplaga av No Limit. Vi har lyckats behålla samtliga verk från festivalen 2014 och nu kommer Borås gigantiska utomhusgalleri kompletteras med verken från ytterligare 12 konstnärer. Nya väggar, nya platser och nya upplevelser för besökarna kommer tillsammans med förra årets verk skapa ett fantastiskt event, säger projektledare Stina Hallhagen.

Konstnärer 2015

– Curiot (Mexico)
– DALeast (Kina/Sydafrika)
– David Zinn (USA)
– Dulk (Spanien)
– Inti (Chile)
– Joe Iurato (USA)
– Laurence Vallières (Canada)
– Logan Hicks (USA)
– Pichi&Avo (Spanien)
– Robert Proch (Polen)
– Tristan Eaton (USA)

No Limit 2015 kommer erbjuda alltifrån storskaliga muralmålningar, små träfigurer och stencilkonst till stickning och konst skapad med kritor. Festivalen 2014 fick stort mediagenomslag både i nationell och internationell media såväl digitalt som i tryckt form. No Limit är numera också med på Google Cultural Institute.

No Limit är en street art festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandlingen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Festivalen innehåller alla typer av gatukonst, från muralmålningar till skulpturer och installationer. No Limit såg dagens ljus första gången i september 2014. 2015 gör vi det igen. Varmt välkommen till Borås 3-6 september 2015.

Mer information om No Limit:
nolimitboras.com
facebook.com/nolimitboras
twitter.com/nolimitboras
instagram.com/nolimitboras

– Stina Hallhagen, project manager, 0734-15 36 59
– Shai Dahan, curator, 072-174 85 85