No Limit arrangerades för fjärde gången den 17-20 september 2020. Samtliga konstverk under No Limit 2020 skapades på stadsdelen Norrby. Dessutom arrangerades No Limit tillsammans med street art-organisationen Artscape under namnet No Limit: Artscape Edition.

Efter att ha haft konstnärer från världens alla hörn valde No Limit att under 2020 lyfta svenska konstnärer.

– Sveriges gatukonstscen blomstrar och det finns massa spännande konstnärer som etablerat sig på den allra högsta nivån senaste åren. Vi valde ut en grupp med många olika stilar och uttryck – resultatet blev fantastiskt! Daniel Wakeham, grundare av Artscape

Street art-organisationen Artscape, som agerade konstnärliga ledare under årets festival, har sedan 2014 producerat och kurerat över 100 offentliga konstverk i 26 svenska kommuner. Därigenom har Artscape en god inblick i den svenska gatukonstscenen, vilket de tog med sig in i No Limit när det för första gången genomfördes en festival helt med fokus på svenska konstnärer. No Limits tre tidigare upplagor fokuserade på stadskärnan med stor framgång. Inför den fjärde upplagan togs nästa steg och stadens street art-distrikt utvidgades med verk på Norrby.

No Limit är en street art-festival som bjuder in konstnärer från hela världen att delta i förvandlingen av det offentliga rummet och skapa ett gigantiskt utomhusgalleri. Festivalen innehåller alla typer av gatukonst, från muralmålningar till skulpturer och installationer. No Limit såg dagens ljus första gången i september 2014. Då hade festivalen konstnärer från sju länder; Holland, Brasilien, Italien, Tyskland, Polen, Spanien och Sverige.

Konströrelsen kring street art, som startade med illegala väggmålningar, har nu fått plats i det offentliga rummet till mångas stora uppskattning. Konstnärerna som medverkade hade full konstnärlig frihet och behövde inte visa några skisser eller beskriva sina verk i förväg. Det var modiga fastighetsägare som upplät sina väggar för att skapa konst som är tillgänglig för alla. Det är också därför festivalen heter No Limit – det finns inga begränsningar.