Följ med på en guidning bland de verk som har skapats eller fortfarande håller på att växa fram under No Limit Street Art 2017. Den här guidningen fokuserar på nya verk, men helt säkert kommer vi på vår vandring att passera några verk från tidigare festvialer.

Våra kunniga guider tar dig med på en promenad genom staden under ca 1,5 timma där vi berättar om No Limit, verken, konstnärerna och street art kulturen.

No Limit såg dagens ljus första gången 2014 och har sedan dess bjudit in internationellt erkända gatukonstnärer för att förvandla Borås till ett gigantiskt utomhusgalleri. I dag finns verk i form av alltifrån små installationer och skulpturer till gigantiska muralmålningar som spänner över mer än 500 kvadratmeter på sjuvåningsbyggnader.

Guidningen utgår från Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3) och kostar 60 kr/person (barn- och ungdom under 18 år medföljer kostnadsfritt och behöver inte boka biljett). Guidningen pågår ca 1,5 timma och omfattar en promenad om ca 4 km, barnvagn är hanterbart utmed turen. Biljetter till guidningen köper du på ticketmaster.se, på Borås Turistbyrå eller på plats i samband med guidningen i mån av plats.

För att säkerställa kvalitén på guidningen tar vi inte fler än 40 deltagare i varje grupp, därför ber vi större grupper, skolklasser och liknande ta en direktkontakt med oss via tourist@boras.com, 033-35 70 90 för att boka specifika guidningar. Vi utökar utbudet av guidningar i takt med att befintliga får en hög bokningsgrad.