During No Limit Street Art Borås there will be a lot of cool happenings. Besides our artists painting the walls you could watch movies, take part of workshops, see exhibitions and other neat stuff. Stay tuned for updated program for the festival 2020.

Main partners:

Partners:

Participants:

6 Comments

 • Gällande Abstract Graffiti-utställningen.

  Är det så att verken där säljs efter hand, eller väntar ni tills festivalen är över innan verken försvinner?

  • Hej Martin. Adams (Appear37) verk är till salu. Om han vill att de hänger kvar utställningsperioden ut även om de är sålda vågar vi inte svara på, men ta gärna en direktkontakt med honom på adam.appear37 at gmail.com om du vill veta mera och/eller är intresserad av att köpa hans verk.

  • Hej Martin! Det är jag som har Abstract Graffiti utställningen. Jag säljer verken alla redan, några är redan sålda ( “Rose” och “Bad News” heter de sålda)

   De ska hänga där i obestämd tid men åtminstonde en månad framåt, om man vill köpa så får man verket efter utställningens slut ( om jag inte ersätter verket med ett nytt ).

   Gå och ta en titt, är öppet varje dag.

   // Adam Algotsson Graffiti Artist

 • Hello!

  Jag jobbar som engelsk utbildningslärare för Borås Yrkeshögskola, Stad. Jag vill bara kommentera att när ni skriver på engelska, finns det tyvärr grammatiska och ordföljd fel i Facebook inlägg mm. Jag hjälper gärna till när ni går ut men någon information offentligt, så att det bli så bra som möjligt just på engelska.

  Ha en bra dag.
  Hälsningar
  Patricia Widenhiem
  TEFL English Language Consultant
  Borås Yrkjeshögskola, Borås Stad.

  • Stort tack för det. Vi är medvetna om det och gör så gott vi kan utifrån de resurser och tiden vi har att jobba med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *