Vi förbereder för No Limit: Artscape Edition 2020, den 17-20 september. Under tiden är du varmt välkommen att njuta av en guidning bland den offentliga konsten i Borås (både skulpturer och street art) under hela våren.

Boka din guidning idag!

 

Våra kunniga guider tar dig med på en vandring genom centrala Borås på ungefär 1,5 timmar och du får information om festivalen, verken, konstnärerna och street art kulturen.

Guideturerna utgår från Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3), tar ungefär 1,5 timma och omfattar en promenad om cirka 2,5 kilometer. Guidevägen är tillgänglig med barnvagn. Biljetter köper du till en kostnad av 80 kr/person (barn och ungdom, under 18 år deltar kostnadsfritt och behöver inte boka biljett) på ticketmaster.se eller direkt vid startpunkten i mån av plats (endast Swish-betalning i anslutning till guidningen).

För att säkerställa kvalitén på guidningarna tar vi inte grupper större än 50 deltagare. Därför ber vi dig kontakta tourist@boras.com, +46 33 35 70 90 om du vill boka guidninar för större grupper, skolklasser och liknande. Vi utökar utbudet av guidningarna i takt med att de befintliga fullbokas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *